RSS новини | RSS коментари |

marlboro cigarettes

Вестник „Посредник

Посредник

Вестник ПОСРЕДНИК е всекидневник – хармонично съчетание на новинарска, пазарна и справочна информация. Разпространява се чрез ръчна продажба и чрез абонамент във всички селища на Плевенска и преобладаващата част на Ловешка област, територия, на която живеят 450 000 човека. Първият брой на ПОСРЕДНИК излиза на 18 ноември 1991 година.

В навечерието на 18-та си годишнина ПОСРЕДНИК регистрира сериозен ръст в тиража, достигайки 7500 екземпляра. С това вестникът категорично затвърди лидерското си място на вестникарския пазар в централна Северна България, изпреварвайки с пъти конкурентите си. Ръстът на тиража наПОСРЕДНИК е резултат от направеното в последните години:
- оборудване на собствена високотехнологична вестникарска печатница;
- изграждане на съвременна информационна и организационна инфраструктура;
- въвеждане на интернет технологии при списването на вестника и диалога с читателите;
- постоянно търсене и утвърждаване на нови и нестандартни форми на информация и реклама.

Стандартният обем на ПОСРЕДНИК е 24 страници с местни, национални и световни новини, интервюта, анализи, коментари, обяви, реклами, спорт. Запазена марка на вестника са специалните търговски приложения.

Всеки вторник приложението „Работа“ на рекламните страници на ПОСРЕДНИКконцентрира информация за търсенето и предлагането на работна ръка. Над 90% от пазара на труда в региона преминава през приложение „Работа“, като във всеки брой се публикуват над 1200 кв.см обяви за свободни работни места.

„ДОМ“ е приложение за обзавежДане, стрОителство и иМоти, излиза всеки понеделник в обем от 8 страници във формата на вестника и се разпространява в седмичния тираж на ПОСРЕДНИК. Съдържа новини и полезна информация от браншовете, за който се отнася, офертни бюлетини на водещи агенции за недвижими имоти, реклама на строителни предприемачи, техника и материали за строителството, стоки и услуги за дома и офиса.

„Екран“ съдържа програмите на най-гледаните ефирни, кабелни и сателитни телевизии, информация от света на киното и шоу бизнеса. Приложението е във формат А4 като I, II, III и IV корица са отпечатани на хромирана хартия с цветност 4+4. „Екран“ излиза всеки петък и се разпространява само безплатно като приложение на ПОСРЕДНИК.

Всеки нов брой на „АвтоРевю“ излиза първата сряда на всеки месец и се разпространява безплатно в тиража на ПОСРЕДНИК през следващите три среди на месеца и в бензиностанции от региона. Съдържа последните новости от световния автомобилен бизнес, технологии, любопитна информация. Формат А4, луксозни корици и луксозни вътрешни страници.

Периодично като търговски приложения в ПОСРЕДНИК излизат страници с актуална за текущото развитие на бизнеса и сезона тематика - „Здравето“„Къде да учим?“. В процеса на издаване на ПОСРЕДНИК се използват най-добрите технически средства – компютри и периферия на HP, Intel, Umax, Xante, Canon, Olimpus, и най-ефективната технология – лицензирани последни версии на утвърдени в световен мащаб програмни продукти – PageMaker, InDesign, PhotoShop, CorelDraw, MicrosoftOffice, Novell. 

От януари 2002 г. вестник ПОСРЕДНИК се печата в собствена печатна база. Oт началото на 2008 година печата на вестника се извършва на специализирана вестникарска (coldset web offset) машина SOLNA Distributor 300-D. Параметрите на машината позволяват отпечатването на вестник в обем до 48 страници, с до 12 страници с цветна илюстрация.

Резултат от извършваното от екипа на ПОСРЕДНИК е постоянно нарастващото регионално влияние на вестника. Показателен е факта, че на страниците на ПОСРЕДНИК, заедно с местния бизнес, присъстват фирми с интереси в региона от София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, като голяма част от тях са постоянни наши клиенти. За нас ще бъде чест и удоволствие да се присъедините към тях.

Коментари (1)

 

  1. писарово казва:

    продавам къща с двор 1 декар 20 000 долара